Med denne bloggen, som jeg ønsker skal fungere som et galleri,en inspirasjonskilde og idebank , kan elever, lærere, foreldre og andre interesserte få mulighet til og se hva vi arbeider med på vg2 Interiør og utstillingsdesign, og vg3 Utstillingsdesign på min skole. Elevene på denne linja tar ofte på seg oppdrag utenfor skolen, for å få praksis i faget sitt. Små og store oppdrag, som både vi lærere,og elevene har lært utrolig mye av.



lørdag 30. juni 2012

Norway design i Oslo har alltid gjennomarbeidede og fine vinduer!
sjekk denne søte gjengen her...

søndag 24. juni 2012

Eksponeringsdesign

Nymalte og Stylet før sommerferie,3uta sin siste jobb. Bra Lesly!

Sommer

Nytt sommervindu, og sannsynligvis det siste for Kuben kjøpesenter. Vi søker nye utfordringer til høsten. Heldigvis er senterleder superfornøyd med jobbene vi har gjort,- takk for tilliten og godt samarbeid Trine, takk for oss. Dette vinduet har både 2iu og 3uta samarbeidet om.

I-pad prosjekt 12/13

Interiør og utstillingsdesign vg2 og utstillingsdesign vg3 har blitt invitert av Buskerud fylkeskommune,sammen med 3 andre klasser, til og være med og prøve ut i-pad som læringsfremmende teknologi i yrkesfag. Dette er både spennende og utfordrende,-hver og en av elevene skal disponere hver sin i-pad i to år.vi lærere øver oss i sommer, og finner apper og tekniske løsninger vi kan starte med. Det jeg allerede har oppdaget et at dette en flott verktøy.